À LA CARTE
soup
Shark Fin Soup
An interpretation from the classical shark fin soup refined with crunchy vegetables
Spicy Soup
A rich broth with crispy tooofu and bamboo shoots accompanied by fresh ingredients like shiitake mushroom and wood ear mushroom
dim sum
Handmade Dim Sums
Rice Skin Vermicellie Rolls – 網⽪脆炸海鮮卷 3 Stuks (V)
Een vermichellie mengeling in een krokant netje gemaakt van rijst. Een zijdezachte noedelsmengeling festijn in een knapperig jasje.
Vegetarische Pan-Fried Buns – 上海⽣煎包
Gestoomde tarwedeegbloempasteitjes met een vulling van een variatie aan champignons en Chinese bieslook en verse groenten.
XO Sauce Crispy Eggplant – XO醬脆⽪茄⼦
Krokante plakjes aubergine gevuld met garnalen pastei, gefrituurd tot een gouden bruin met XO-saus voor een tongstrelende ervaring.
Wasabi Crunch Radish Cake – 芥末脆⽶蘿蔔糕
Een Japanse twist aan de traditionele radish cake (radijskoekje). Een koekje van Chinese radijs, -champignons en kleefrijstmeel en een vleugje wasabi omhuld in een krokante rijstdeeg.
Garnaal dumplings met vers groene asperge – 鮮露筍蝦餃
Dumplings van grote garnalen en Groene asperge. Gekruid met witte peper, oestersaus, sojasaus en bonenolie, gestoomd tot perfectie.
Zwarte truffel garnaal dumplings – ⿊松露蝦餃
Dumplings van grote garnalen doordrenkt met zwarte truffel. Gekruid volgens een recept van de chef. Een decadente lekkernij die smelt op de tong.
Iberico Pork Siw Mai 伊⽐利亞燒賣
Een smaakvolle kruidige vulling gemaakt van premium Iberico varkensvlees, champignons en verse kruiden vakkundig gewikkeld in handgemaakte shumai-huid.
The Diamond Tower Dimsum – 點心塔
Chef’s geselecteerde variatie van gestoomde dimsums
main dishes
Authentic Cuisine
Gebakken Maiskip met Gember Saus – 薑蔥煎粟⽶雞
Een culinair hoogstandje van gemberachtige aroma's en malse maiskip, perfect gebakken.
Gon Bao Maiskip – 宮保粟⽶雞
Een smaakexplosie van de Gon Bao stijl, met malse maiskip en knapperige groenten. (Licht pikant)
Hainan Gele Curry Kip – 海南咖喱雞
Een reis naar de tropen met onze Hainanese Gele Curry Kip, doordrenkt met exotische smaken
Iberico Char Siw – 伊⽐利亞叉燒
Malse Iberico-varkensvleesreepjes, subtiel geroosterd tot een zoete, hartige perfectie in elke hap
Ma Po Tofu Vegetarisch – ⿇婆素⾖腐
Een vegetarische symfonie van zijdezachte tofu in de kenmerkende Sichuaanse kruidige saus.
Eekhoornvis met Passievrucht Zoetzure Saus – 百⾹果甜酸汁松⼦⿈⿂
Een exotische dans van roodbaars gehuld in een zoetzure saus met de verfrissende toets van passievrucht.
Tongfilet met Gembersaus en lenteuitjes -生薑鰱魚片
Gewokte tongfilet met mengeling van groenten en gember geserveerd in een krokante gefrietuurde vogelnestje van vis
Geflambeerde Filet Pure op Chinese wijze – 堂燒⿊椒密汁⽜柳
Chinese Filet Pur bereid met tijdloze elegantie en aan tafel geflambeerd. Malse filet pur, subtiel gekruid
Grote garnalen in Typhoon Shelter stijl – 避⾵塘炒⼤蝦
Sappige grote garnalen, wokgebakken in tyfoonenschuilplaatsstijl, omhuld met een frisse groene twist voor een culinaire verrukking.
Geflambeerde Garnalen Qin style – 火蝦
Sissende geflambeerde garnalen met tomaten en kerrie roomsaus die flamboyant geflambeerd worden aan tafel ,waardoor een spektakel van vlammen en aroma ontstaan.
Krokante gebakken Ribbetjes met look -蒜蓉排骨
Gemarineerde varkensribben in een kruidenmengsel van look waarna ze krokant gebakken worden zodat het crispy aan de buitenkant en sappig van binnen.
Gūlǔ ròu Sweet and Sour Ribs -咕嚕肉
Krokante gepaneerde ribben omhuld met zachte lichte pikante zoetzure saus
DESSERT
Lotus Seed Sweet Soup – 楊枝⽢露
Een betoverende kom vol verfijning, onze Yang Zhi Gan Lu is een hemels dessert met Mango, jujube en taro in een zijdezachte kokosmelksoep. Geniet van de perfecte balans tussen romigheid en subtiele zoetheid, afgewerkt met de knapperige textuur van lotusparels. Een verrukkelijke afsluiting van uw maaltijd, waar traditie en smaak samenkomen.
Chinees Ijs met Amandelkoek – 西杏南⽠餅拼中式雪糕
Deze bijzondere combinatie van Westerse amandel- en pompoentaart met authentiek Chinees ijs zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring.Geniet van de rijke smaak van amandelen en de romige textuur van pompoen in elke hap van de taart. De combinatie van deze smaken wordt versterkt door de toevoeging van een zijdezachte, traditionele Chinese ijssoort.
Dessert van de chef – 廚師的甜點
Een creatie van fantasie van de chef