MOST POPULAR!
Amuse
Lychee Dim Sum Tree
Originele presentatie van een garnalen Dimsum in een Lychee vorm
A originale presentation of shrimp paste Dimsum in a shape of a lychee
Soep/ Soup
Har kau Dimsum in geklarifeerde soepje met chinese stengels champignons
Shrimp Dimsum with a chinese mushroom stock
Voorgerechten/Appetizers
Diamond tower Dimsum
Variatie van gestoomde Dimsum/ variation of steamed dimsum
Jewel Box Dimsum
Variatie van gebakken Dimsum / variation of fried dimsum
Hoofdgerechten/Main Courses
Variatie van Drie verschillende hoofdschotels gekozen door de Chef
A variation of tree kind of dishes chosen by the Chef
Dessert
Dessert van de Chef
68€/per persoon
An interpretation from the classical shark fin soup refined with crunchy vegetables
A rich broth with crispy tooofu and bamboo shoots accompanied by fresh ingredients like shiitake mushroom and wood ear mushroom
Handmade Dim Sums
Een vermichellie mengeling in een krokant netje gemaakt van rijst. Een zijdezachte noedelsmengeling festijn in een knapperig jasje.
Gestoomde tarwedeegbloempasteitjes met een vulling van een variatie aan champignons en Chinese bieslook en verse groenten.
Krokante plakjes aubergine gevuld met garnalen pastei, gefrituurd tot een gouden bruin met XO-saus voor een tongstrelende ervaring.
Een Japanse twist aan de traditionele radish cake (radijskoekje). Een koekje van Chinese radijs, -champignons en kleefrijstmeel en een vleugje wasabi omhuld in een krokante rijstdeeg.
Dumplings van grote garnalen en Groene asperge. Gekruid met witte peper, oestersaus, sojasaus en bonenolie, gestoomd tot perfectie.
Dumplings van grote garnalen doordrenkt met zwarte truffel. Gekruid volgens een recept van de chef. Een decadente lekkernij die smelt op de tong.
Een smaakvolle kruidige vulling gemaakt van premium Iberico varkensvlees, champignons en verse kruiden vakkundig gewikkeld in handgemaakte shumai-huid.
Chef’s geselecteerde variatie van gestoomde dimsums
Authentic Cuisine
Een culinair hoogstandje van gemberachtige aroma's en malse maiskip, perfect gebakken.
Een smaakexplosie van de Gon Bao stijl, met malse maiskip en knapperige groenten. (Licht pikant)
Een reis naar de tropen met onze Hainanese Gele Curry Kip, doordrenkt met exotische smaken
Malse Iberico-varkensvleesreepjes, subtiel geroosterd tot een zoete, hartige perfectie in elke hap
Een vegetarische symfonie van zijdezachte tofu in de kenmerkende Sichuaanse kruidige saus.
Een exotische dans van roodbaars gehuld in een zoetzure saus met de verfrissende toets van passievrucht.
Gewokte tongfilet met mengeling van groenten en gember geserveerd in een krokante gefrietuurde vogelnestje van vis
Chinese Filet Pur bereid met tijdloze elegantie en aan tafel geflambeerd. Malse filet pur, subtiel gekruid
Sappige grote garnalen, wokgebakken in tyfoonenschuilplaatsstijl, omhuld met een frisse groene twist voor een culinaire verrukking.
Sissende geflambeerde garnalen met tomaten en kerrie roomsaus die flamboyant geflambeerd worden aan tafel ,waardoor een spektakel van vlammen en aroma ontstaan.
Gemarineerde varkensribben in een kruidenmengsel van look waarna ze krokant gebakken worden zodat het crispy aan de buitenkant en sappig van binnen.
Krokante gepaneerde ribben omhuld met zachte lichte pikante zoetzure saus
Een betoverende kom vol verfijning, onze Yang Zhi Gan Lu is een hemels dessert met Mango, jujube en taro in een zijdezachte kokosmelksoep. Geniet van de perfecte balans tussen romigheid en subtiele zoetheid, afgewerkt met de knapperige textuur van lotusparels. Een verrukkelijke afsluiting van uw maaltijd, waar traditie en smaak samenkomen.
Deze bijzondere combinatie van Westerse amandel- en pompoentaart met authentiek Chinees ijs zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring.Geniet van de rijke smaak van amandelen en de romige textuur van pompoen in elke hap van de taart. De combinatie van deze smaken wordt versterkt door de toevoeging van een zijdezachte, traditionele Chinese ijssoort.
Een creatie van fantasie van de chef